Златиборски ауто камп почео са радом 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Златиборски ауто камп почео са радом
Trenutno na sajtu: 240       |       Podeli:
03.04.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Kамп туристичке организације Златибор почео је са радом у понедељак 1.априла.

Ових дана у камп стижу првенствено индивидуални гости,а прва организована група је најављена за 14. мај , када ће на камп пристићи гости из Холандије који су у  претходном периоду били и  најбројнији гости . Такође, ове године се очекује долазак гостију  из Немачке, Чешке, Пољске, Словеније,Велике Британије.

Отворена кампинг сезона на Златибору, Фото: ТОЗ

Према досадашњем интересовању у ТО Златибор верују да ће предстојећа кампинг сезона бити успешна и по свему судећи и боља од претходне.


Kамп се налази у близини хотела Зеленкада, недалеко од центра Златибора и магистралног пута Београд-Бар и задовољава услове за категорију са три звездице и један је од најуређенијих кампова у Србији.

Кухиња у склопу кампа, Фото: ТОЗ

У склопу кампа налази се рецепција, кухиња и летњиковац са роштиљем, као и заједничка просторија са свом потребном опремом. Свака камп јединица има прикључке за електричну енергију и воду,.У понуди је и 10 соба (свака соба поседује своје купатило, тв,wифи). Kамп поседује и садржаје за децу (клацкалице, љуљашке…).

Соба за кампере, Фото: ТОЗ

Посетиоци кампа на располагању имају све благодети Златибора, од активног одмора и златиборских специјалитета до бројних могућности за дневне излете у околини (Ски центар Торник, Дрвенград на Мећавнику, етно село Сирогојно, Стопића пећина, водопад у Гостиљу…).

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ÄŒajetina turisticka ponuda Zlatibor kamperi sezona

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.308.677 посета
Тренутно на сајту: 241 посетилац(a)